Dompel je onder in de leuke, futuristische en magische sfeer van Futuroscope, met meer dan 25 originele belevingen voor alle smaken en leeftijden!

Welkom in het park waar innovatie een sensatie is! Het bezoek begint, met de voeten in de lucht, met een vlucht over de 5 continenten. Dat is de Extraordinaire Voyage (BuitengewoneReis), verkozen als beste attractie in Europa(1)!

Ook zijn er alle populaire attracties, rijk aan emoties: Arthur, het avontuur 4D(2), Dans met de Robots, De Tijdmachine(2) en de Sébastien Loeb Racing Xperience, de nieuwe attractie in virtual reality...

Maak plaats voor de show! Fans zullen gefascineerd zijn door Illusio, een magische show in Las Vegas-stijl, en houden hun adem in voor de acrobaten van The Kube Mysteries.

Ook is er de missie van de jongste astronaut van de Europese Ruimtevaartorganisatie (ESA), Thomas Pesquet, waarbij je het ruimteavontuur dankzij de beelden op het gigantische scherm van de Imax laser 4K opnieuw beleeft...

Ontspan tijdens de pauze in een gigantisch kussen op een van de schaduwrijke gazons, of klim in de Aerobar om een drankje te drinken, met de voeten in de lucht op 35 meter van de grond!

En voor diegenen die met een gezin met jonge kinderen komen: ontdek de nieuwe attractie van 2019: Futuropolisde kinderstad. Atleten, piloten, badmeesters, brandweerlieden, voormannen... Welkom in de stad van de toekomst, waar kinderen even volwassene kunnen zijn! Het is gegarandeerd lachen vanaf 5 jaar! We kietelen de Raving Rabbits, we springen op de nieuwe watertrampolines of we slippen met onze boot in de nieuwe nautische carrousel

Als de nacht valt, brengt de sprookjesachtige aqua show, bedacht door het circus Cirque du Soleil, de bezoekers naar het land van de sterren! Show inbegrepen in de prijs van het kaartje.

(1) Parksmania Award 2017, beste attractie van Europa
(2) Attracties beloond met de THEA award, een prijs die toegekend is door de Themed Entertainment Association (TEA) die professionals uit attractieparken uit de hele Wereld samenbrengt.

 

• Meer dan 25 originele ervaringen
• Een adembenemende avondshow
• 10 hotels van 1 tot 4 sterren
• 1u30 van Parijs met de TGV
•  Vlakbij de Loire-kastelen

Het Parc du Futuroscope ligt in de buurt van de Atlantische kust tussen de kastelen van de Loire, Bordeaux, Cognac en la Rochelle.

SERVICES EN TIPS
Talenkastje met vertaling in het Engels is beschikbaar

Profiteer nog meer van je bezoek met het talenkastje, met vertaling in het Engels, beschikbaar aan de hoofdingang. Je kunt je eigen koptelefoon gebruiken (stekkertje van 3.5mm - standaard MP3-lezer) of een koptelefoon kopen.

Alle services bekijken