40 originelle Attraktionen und für jeden seine ganz besondere

De Tornado Jagers (Tornado Chasers)

Je wordt meegesleurd in een tornado met 's werelds unieke nieuwe attractie, De Tornado Jagers. 2022 THEA Award from Themed Entertainment Association & 2022 Park World Excellence Award. Gevangen in een wervelwind van wel 27 km/u, beleef je de actie in het hart van een rond scherm met speciale effecten, live scènes en dit alles op een platform dat op en neer gaat, kantelt en draait: hou je goed vast! Je komt er helemaal verfomfaaid uit, maar je wilt er weer in...

Op naar Mars (Destination Mars)

Laat de innerlijke avonturier in je ontwaken en word astronaut in het trainingscentrum voor de ruimtevaart: Op naar Mars. Erkozen tot beste nieuwe achtbaan European Star Award in 2020. Een sensationele ervaring!

Andere attracties en shows

Vlieg vervolgens met de voeten in de lucht met de Buitengewone Reis. De Raving Rabbits nemen je mee op een wilde rit, en je zult zelfs ondersteboven dansen met de robots. Geniet van een ontspannen moment in een gigantisch kussen op de schaduwrijke grasvelden van het park en maak een de klim omhoog naar The Aerobar om een drankje in de lucht te drinken op 35 meter boven de grond… In Futuropolis spelen de kinderen volwassentje en zijn ze niet meer te stoppen. Bezwijk voor de 40 attracties en er is voor ieder wat wils.

De Dromenshow (The Key to Dreams)

En 's avonds droom je met je ogen wijd open bij de nieuwe Avondshow De Dromenshow, en ontmoet Klaas Vaak. Uitgeroepen tot beste show in de IAAPA Brass Ring Awards in 2021. De show is inbegrepen in de prijs van het kaartje!

• Meer dan 40 originele ervaringen
• Een adembenemende avondshow
• 11 hotels van 1 tot 4 sterren
• 1u30 van Parijs met de TGV
•  Vlakbij de Loire-kastelen

Ideaal gelegen nabij de Atlantische kust, in de regio Nouvelle Aquitaine, tussen de kastelen van de Loire, La Rochelle, Cognac en Bordeaux.
Op 80 minuten van Parijs met de HST 10 hotels ter plekke met 1 tot 4 sterren.

INLICHTINGEN EN RESERVERINGEN

Boek on line
Neem contact met ons op via e-mail
Tel. 00 33 5 49 49 59 06

SERVICES EN TIPS

English and spanish translations are available in some attractions. To listen to them, download the free "Listen Everywhere" app to your mobile phone:
Listen Everywhere - App Store
Listen Everywhere - Google Play

Remember to plug in your earphones! If you have forgotten to bring them, Bluetooth earphones are available to buy at the entrance to the Park.

Attractions with English and Spanish translations:
Chasseurs de Tornades (pre-show only)
Éclipse
La Vienne Dynamique
Chocs Cosmiques
Dans les Yeux de Thomas Pesquet
Antarctica
Étincelle : La Malédiction de l’Opale Noire
La Gyrotour
Arthur, l’Aventure 4D
KinéKid
Le Monde de l'invisible
La Clé des Songes

The other attractions do not require translations.

Alle services bekijken