Bezwijk in de Futuroscope voor een onweerstaanbare magnetische kracht: nieuwsgierigheid

Klim in de nieuwe attractie Op naar Mars en wordt een astronaut! 
Deze unieke creatie is de eerste achtbaan van Futuroscope die je onderdompelt in het hart van zijn nieuwe trainingscentrum voor de ruimtevaart. Om te kijken of jij het in je hebt, zal je worden geconfronteerd met zonnevlammen en elektromagnetische velden met pieksnelheden tot wel 55 km/uur. 
Heb jij het in je om astronaut te worden? (Toegankelijk vanaf 1 meter 10.)

U zult met uw voeten in de lucht vliegen met de Buitengewone Reis, verkozen tot beste attractie in Europa
Je wordt net zo gek als de Raving Rabbits en je zult met trots erbij zijn. Je zult zelfs ondersteboven dansen met de robots. 

Geniet van een ontspannen moment in een gigantisch kussen op de schaduwrijke grasvelden van het park en maak de klim omhoog naar de The Aerobar om een drankje in de lucht te drinken op 35m boven de grond...

In Futuropolis spelen de kinderen volwassentje en zijn ze niet meer te stoppen. Tot de avond zult u onvergetelijke en spectaculaire momenten beleven met de Sprookjesachtige Aquashow bedacht door Cirque du Soleil. De show is inbegrepen in de prijs van het kaartje! 

Het avontuur gaat maar door met 40 attracties, met iedereen zijn eigen favoriet. 

* De bovenstaande programmering wordt uitsluitend ter informatie gegeven en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

• Meer dan 40 originele ervaringen
• Een adembenemende avondshow
• 10 hotels van 1 tot 4 sterren
• 1u30 van Parijs met de TGV
•  Vlakbij de Loire-kastelen

Ideaal gelegen nabij de Atlantische kust, in de regio Nouvelle Aquitaine, tussen de kastelen van de Loire, La Rochelle, Cognac en Bordeaux.
Op 80 minuten van Parijs met de HST 10 hotels ter plekke met 1 tot 4 sterren.

INLICHTINGEN EN RESERVERINGEN

Boek on line
Neem contact met ons op via e-mail
Tel. 00 33 5 49 49 59 06

SERVICES EN TIPS

Talenkastje met vertaling in het Engels is beschikbaar
Profiteer nog meer van je bezoek met het talenkastje, met vertaling in het Engels, beschikbaar aan de hoofdingang. Je kunt je eigen koptelefoon gebruiken (stekkertje van 3.5mm - standaard MP3-lezer) of een koptelefoon kopen.

Alle services bekijken